Agenda

Overzicht van de trainingen

Er zijn naast maatwerk trainingen ook open-inschrijving trainingen te volgen. Deze trainingen vind je hier in een oogopslag zichtbaar in de agenda van dit jaar. Schrijf je in via het formulier of neem telefonisch contact op als u meer informatie wenst.

Het is belangrijk om een trainer en training te vinden die bij je past. Daarom voeren we in elk geval een verkennend (telefoon)gesprek, waarin we kennis kunnen maken en jouw wensen met betrekking tot de training helder krijgen. Dit gesprek kun je aanvragen door het formulier onder aan deze pagina in te vullen, je wordt dan zo snel mogelijk gebeld. Je mag ook zelf contact opnemen. Heb je al kennis gemaakt of wil je direct aanmelden, meld je dan direct aan in via het onderstaande formulier.

Wist u dat JES Consulting vaste trainingspartner is van het Intituut van Internal Auditors (IIA) en van De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants ( NBA opleidingen). Ook verzorgd zij masterclasses voor de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (het NCD).

 

Open inschrijvingstraining waarderend auditen

Bij een waarderende audit worden auditinterviews dialogen van gecommitteerde mensen in de organisatie, brengt audit inspiratie en vormt het de basis voor het co-creëren van verbetering en vernieuwing. Een misvatting is dat bij een benadering vanuit de waarderende invalshoek problemen niet meer aan de orde worden gesteld. Non-conformiteiten en problemen worden juist waarderend onderzocht.

 

 

Intervisie middag waarderend auditen

Voor deelnemers aan de training waarderend auditen bestaat de mogelijkheid om  nadien intervisie te volgen. Samen met collega auditors van andere organisaties worden cases behandeld en verdiepen we elke intervisie een bepaald thema/ aspect van waarderend auditen/ waarderend ontwikkelen.

 

Masterclass Waarderende gespreksvaardigheden

Wil je in een korte tijd kennismaken met waarderende gespreksvoering? Kom dan naar de masterclass waarderende gespreksvaardigheden en breid je communicatiepalet uit. 

 

Training gekleurde gesprekken voeren

Will jij je ook verder ontwikkelen in het waarderend omgaan met lastige situaties en goed kunnen aansluiten bij jouw gesprekspartners?  Meld je dan aan voor de training gekleurde gesprekken voeren. 

 

Training Waarderend kwaliteitsmanagement

In deze training leer je kwaliteitsverbeteringen te realiseren door waarderend actieonderzoek. Dat gebeurt door de verbeteringen in nauwe samenwerking met betrokkenen vorm te geven. De training reikt je de handvatten aan om resultaat te bereiken, waarbij participatie en zelforganisatie onderscheidende kenmerken van deze training zijn. Zie voor meer informatie de PDF iconleaflet KwaliteitManagement