Coaching

Persoonlijke en Team coaching gericht op groei en perspectief

Voor alle vragen op het gebied van waardevol leven, werken en leiderschap.

Met een grote rugzak vol met ervaring en kennis van methoden en technieken op het gebied van persoonlijke coaching, teamontwikkeling, veranderkunde, leiderschap en organisatie ontwikkeling faciliteer en begeleid ik je naar jouw gewenste bestemming, Jouw Eigen Succes vanuit de kracht van waarde.

Ik werk vanuit de positieve psychologie, Appreciative Inquiry, Transactionele Analyse, drijfveren (My motivation insights, insights en managementdrives), opstellingen, NLP, omdenken, professioneel communiceren, ervarend leren en intuïtief coachen. Ik ben internationaal gecertificeerd NLP Master coach, coach My Motivation Insights en Deep Democracy.

Nu zeggen al deze methoden jou misschien niet zoveel, maar het allerbelangrijkste is dat je terecht kan met al jouw persoonlijke ontwikkelingsvragen of team- en organisatievraagstukken.

Van CEO tot medewerkers coach en begeleid ik individuen, teams en organisaties naar persoonlijke, professionele en organisatorische groei.

 

Naast coaching van persoonlijke en team ontwikkeling biedt JES Consulting persoonlijke begeleiding aan bij:

  • Het opzetten en uitvoeren van waarderende audits,
  • Het opzetten en uitvoeren van waarderende (zelf) evaluaties
  • Het opzetten en uitvoeren van waarderende kwaliteitstoetsingen.
  • Coaching in waarderende gespreksvoering

Wanneer je dit herkent of  een andere coachvraag hebt, neem vooral contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Contact>