Toepassen

Binnenkort start de Training Waarderend Auditen van Onderwijskwaliteit

Start het nieuwe schooljaar goed en professionaliseer jouw audit- & evaluatievaardigheden door middel van de methode van waarderend actie- onderzoek en Waarderend Auditen. In deze geheel op de onderwijspraktijk gerichte training leer je de belangrijkste principes van Waarderend Auditen en evalueren binnen onderwijsinstellingen.  Zie voor meer informatie Training Waarderend Auditen van Onderwijskwaliteit of de PDF icon Leaflet Training Waarderend Auditen van Onderwijskwaliteit-maart 2020.pdf

Door training en advies praktisch maken

Mijn motto: Zien, Raken & Doen. Trainingen van Jes  kenmerken zich door afwisselende werkvormen, veel interactie en een positieve energie. De opzet is zodanig dat het lerende vermogen optimaal geraakt wordt. 

Door het creëren van een lerende omgeving met creatieve invalshoeken wordt een groep meegenomen in de theorie en vaardigheden, zodat inzicht wordt verkregen in eigen denkwijze en gedrag. Na een training van JES Consulting kan men zelf aan de slag.

Met een scherpe open blik, inzicht, perspectief en positieve verandering creëren. Van het adviseren bij het ontwikkelen van strategie, de inrichting van bijvoorbeeld de audit en controlfunctie of de uitvoering van een audit. JES adviseert u graag verder of ondersteunt met trainingen:

 

U kunt kiezen uit de volgende open-inschrijvingstrainingen:

 

Waarderend leiderschap

  • Masterclass waarderende gespreksvoering
  • Waarderend leiderschap
  • Training waarderend ontwikkelen
  • Meester over jouw gedachten en emoties

 

Persoonlijke ontwikkeltrajecten:

  • Waardevol ontwikkelen en groeien (GROW) Groei Reflectie en Ontwikkeling vanuit Waardering 

Ook is er maatwerk, een tailor-made training of traject geheel toegepast op uw medewerkers en organisatie.