Bijeenkomsten

Organisator en spreker van congressen, vakdagen en vakgerichte sessies.

JES Consulting is gespecialiseerd in het ontwerpen, organiseren en faciliteren van workshops, vakdagen en congressen. Daarnaast is zij ook regelmatig zelf spreker op congressen, vakdagen en vakgerichte sessies bij organisaties. Hieronder een paar verhalen.

 

Organisatie en host bij de vakdag waarderend auditen bij een grote uitvoeringsorganisatie

JES Consulting heeft samen met een uitvoeringsorganisatie in de non- profit sector een vakdag waarderend auditen georganiseerd. Deze dag stond in het teken van kennismaken met waarderend auditen. Door een combinatie van theorie en interessante op de praktijkgerichte opdrachten werd het een dag waarin nieuwe inzichten werd opgedaan en het fun- gehalte zeker niet ontbrak. Aan het einde van de dag werd een waarderende audit ontworpen aan de hand van een groepsinterview met zo’n 60 medewerkers met een potentiele opdrachtgever. Dit was één van de directeuren van deze organisatie die geïnteresseerd was en wel eens een waarderende audit wilde ervaren.  Resultaat is dat deze audit daadwerkelijk vorm heeft gekregen en dat er nu meer waarderende audits plaatsvinden bij deze organisatie.

 

Verzorgen van vakgerichte sessies:

JES Consulting heeft voor diverse organisaties vakgerichte sessies waarderend onderzoeken en waarderend auditen georganiseerd. Dit zijn zowel organisaties in de non- profit als in de profit sector. Dit varieert van het doen van workshops waarbij kennis wordt gemaakt met appreciative inquiry en appreciative auditing ( waarderend actie- onderzoek en waarderend auditen) als het organiseren van vakdagen, congressen en focus on sessies.

 

Binnenkort mag JES Consulting een vakdag over luisteren organiseren. Zie ook mijn artikel over luisteren Artikel effectief luisteren IIA Auditmagazine.

 

Focus on sessie bij een grote Nederlandse bank

Voor zo’n 200 medewerkers van een grote bank heeft JES Consulting een een focus on sessie van 3 uur mogen ontwikkelen en verzorgen. Daar heb ik gesproken over Waarderend onderzoeken en veranderen en over waarderend auditen. Met als resultaat dat ik voor deze bank de training waarderend auditen en ontwikkelen mag verzorgen. Deze past precies in de ontwikkelopgave waar zij nu voor staan.

 

IIA Congres en jurylid RO Scriptieprijs

Met heel veel plezier ben ik elk jaar een van de vaste organisatoren van het IIA Congres en te vinden op het jaarcongres van het IIA. Daarnaast ben ik een van de juryleden van de RO- scriptieprijs.

 

Bent u op zoek naar een enthousiaste en onafhankelijke facilitator, dagvoorzitter of spreker? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.