Referenties

Van horen, zien en zeggen

Dit zeggen klanten over JES Consulting:

 

Brigitte de Vries- Hoofd Audit Staedion-

Na de training Appreciative Auditing gevolgd te hebben, heb ik Jeannette gevraagd mij te coachen in het toepassen van deze aanvullende methodiek/grondhouding. Dat is een heel leerzaam en uitdagend traject geworden! Jeannette weet heel precies aan te geven waar de ontwikkelpunten zitten en op welke wijze verbeteringen tot stand gebracht kunnen worden, op een heel natuurlijke opbouwende manier. Maar schroomt ook niet om te wijzen op behaalde successen.

Doordat Jeannette zelf ook praktiserend auditor is, heeft zij een goed begrip van eventuele knelpunten en kan zij alternatieven aangeven zodat je zelf de voor jou best ‘passende’ kunt kiezen. Naast vakinhoudelijk zeer bekwaam is Jeannette ook heel betrouwbaar in het nakomen van onderlinge afspraken waardoor het coachingstraject in het zelfbepaalde tempo kan verlopen.

Het toepassen van appreciative auditing geeft mij een betere, meer gebalanceerde kijk op het auditobject en levert de organisatie positieve energie om verbeteringen door te voeren. Deze aanvullende wijze van auditen is heel goed ontvangen.

Ik kijk terug op een heel mooi en plezierig ontwikkeltraject en kan Jeannette van harte aanbevelen!

 

Sander van Oosten- Directeur Auditpeople

Jeannette verzorgde meermaals succesvolle trainingen voor AuditMatch en RiskMatch. Zij verzorgde die trainingen altijd met passie, plezier en deskundigheid. Jeannette's trainingen hebben een zeer doordachte combinatie van werkvormen en inhoud, waarmee je op een plezierige manier de leerdoelen realiseert.

 

Pablo Polman- Audit Hogeschool Arnhem Nijmegen

We hebben als kwaliteitszorg/auditteam van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen onlangs de training waarderend auditen gevolgd. Omdat we een training ‘op maat’ wilden en zelf kritisch waren wat betreft de opzet en inhoud zochten we een bureau die hier met ons mee kon denken. Na een prettig kennismakingsgesprek zijn wij met JES Consulting in zee gegaan. In een paar voorbereidende gesprekken hebben wij samen met Jeanette inhoud en vorm van de training besproken. Vervolgens heeft Jeannette een training op maat ontworpen die goed aansloot bij onze doelstellingen en leervragen. 

Jeannette heeft ons de twee trainingsdagen op zeer professionele, maar vooral ook op flexibele en prettige wijze begeleid. Naast focus op het programma was er voldoende ruimte voor eigen inbreng. Jeannette denkt en beweegt goed mee met wat er in de training gebeurt. We hebben deze training als erg zinvol ervaren.

 

Linda - Senior Auditor DELA

Jeannette heb ik leren kennen als een gevoelige en tegelijk krachtige vrouw. Daarom was ze voor mij een bron van inspiratie en dat is ook de reden dat ik haar gevraagd heb voor een coachtraject. Ze heeft de coachvraag echt scherp gekregen en technieken ingezet die hier goed op aansloten. Omdat ze hierbij een veilige omgeving weet te creëren, kan ze ‘tot de bodem’ gaan. Dat doet ze wel op een respectvolle, waarderende manier. Dit heeft me een beter inzicht in mezelf opgeleverd, handvatten om in de praktijk mee aan de slag te gaan en hier verder in te blijven groeien.

Daarom heb ik haar onlangs opnieuw gevraagd bij een verder traject.

 

Jessica – Senior Auditor Hanzehogeschool Groningen:

Intuïtief scherp en kundig dat zijn de woorden die me te binnen schieten als ik terugdenk aan de coaching die ik van Jeannette heb gehad.

Ons auditteam was net nieuw opgericht en van daaruit was er behoefte aan meer samenwerking en samenspel in het team. In dat kader heeft Jeannette ons interne auditteam gecoacht.  Later heb ik bij haar ook een individueel ontwikkelingstraject gericht op loopbaancoaching gevolgd. 

De teamcoaching was een hele uitdaging omdat er niet alleen op individueel vlak ontwikkelpunten waren voor wat betreft persoonlijk leiderschap maar ook een professionaliseringsslag in auditvaardigheden gevraagd was. Wat me erg is bijgebleven van het groepstraject, is dat ze in de groep veiligheid weet te scheppen en echt contact maakt met ons als team en met de individuele teamleden. Ze luistert actief en is energiek in haar voorkomen en blijft ook professioneel. Dat ze zowel kundig is op het gebied van audit & management als op coaching vlak, maakt dat de feedback effectief en goed toepasbaar is in mijn werk.

Daarnaast heb ik Jeannette in het persoonlijke coachingstraject als een warm en open mens ervaren waarbij ze doortastend en constructief is in haar feedback. Dat ze in het contact en in de coaching oprecht en afgestemd is, maakte dat ik zelf het gevoel had ook open te kunnen zijn. Daardoor was ik in staat om snel inzichten te verwerven en stappen te zetten. Het heeft me veel inzicht gegeven in mijn eigen profiel en hoe ik als mens het beste uit mezelf kan halen in mijn werk én ook plezier heb in wat ik doe.