Maatwerk

Specifieke aandacht

Ik ontwerp trainingen en ontwikkeltrajecten in nauwe samenwerking met mijn klanten. Maatwerk, passend bij de vraagstelling en de organisatie waar jullie voor staan. Een tailor-made training, afgestemd op de cultuur en de visie van de organisatie draagt bij aan een goede inbedding van het geleerde binnen jullie organisatie.

In een maatwerk training bestaat de mogelijkheid meer aandacht te geven aan de specifieke klantsituatie waarbij het bijvoorbeeld in de training waarderend auditen mogelijk is om tijdens de training een eigen waarderende audit vorm te geven.

Indien gewenst, wordt in de trainingen gebruik gemaakt van acteurs. JES beschikt over een groot netwerk aan goede en ervaren trainings- en improvisatie acteurs. Ook werk ik samen met een aantal vaste partners waardoor de kwaliteit van trainingen gegarandeerd is.

 

Wist u dat JES Consulting vaste trainingspartner is van het Intituut van Internal Auditors (IIA) en van De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants ( NBA opleidingen). Ook verzorgd zij masterclasses voor de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (het NCD)

 

Er zijn naast maatwerk trainingen ook open-inschrijving trainingen te volgen. Deze trainingen vind je hier in een oogopslag zichtbaar in de Agenda van dit jaar. Schrijf je in via het formulier of neem contact op als u meer informatie wenst. Lees meer>