Raken

Wat raakt, blijft hangen

Iets wat je raakt, diep van binnen zorgt dat je je persoonlijk verbind met nieuwe mogelijkheden, met perspectief en zal fundamentele veranderingen teweeg brengen. En ik praat hier dan juist niet over hele grote enorme sprongen ineens, maar soms zit het hem juist in de kleine stapjes. Zo'n klein stapje, die zo klein is dat je het gemakkelijk over het hoofd ziet, kan veel inzicht  geven en aanzetten tot een grote verandering met een grootst effect.  

Door dat wat je raakt betekenis te geven en de structuur ervan te bekijken zonder oordeel en met waardering voor wat er is. Zorgt ervoor dat je open naar de mogelijkheden en kansen kunt kijken. Je focus wordt als het ware verlegd van problemen naar perspectief. Door letterlijk te ont- wikkelen halen we de pure potentie (mogelijkheden, kansen, visie, talenten) uit de wikkels en komt deze tot groei. Dit zorgt voor een goed gevoel, meer ruimte, meer creativiteit, meer enthousiasme en blijvende duurzame resultaten. 

Samen met jou ontdek ik wat jij wil veranderen, wat jouw vraag achter de vraag is, verschaf ik inzichten én brengen we samen op een positieve manier veranderingen tot stand.

Meer weten over Raken en de mogelijkheden van coaching en organisatie ontwikkeling? Lees meer >

Focus op positieve insteek en wijze van vragen stellen. Ik heb geleerd om mij hier meer bewust van te zijn. Waarderende vragen zijn nuttig bij het verzamelen van waardevolle informatie